O nama

O Agenciji

Tvrtka D Nekretnine za posredovanje u prometu nekretninama rezultat je našeg desetogodišnjeg iskustva kroz poslovanje tvrtke K Grupa d.o.o. za upravljanje i održavanje stambenih i stambeno-poslovnih objekata.

Dakle, naša priča u poslovanju nekretninama zapravo započinje 2009. godine osnivanjem tvrtke K grupa. Agencija za posredovanje u prometu nekretninama, D Nekretnine, logično je proširenje poslovanja, a ujedno i odgovor na upite suvlasnika u objektima koji su pod upravljanjem tvrtke K Grupa, a koji su prilikom kupnje, prodaje ili iznajmljivanja svojih stanova i poslovnih prostora taj posao željeli povjeriti poznatom i provjerenom partneru.

Na taj način, pokretanjem tvrtke D Nekretnine, zaokružili smo u jednu cjelinu usluge koje smo u mogućnosti ponuditi našim klijentima.

Tvrtka D Nekretnine licencirani je posrednik upisan u registar posrednika u prometu nekretninama pod brojem 84/2020., član HGK i udruženja posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Naša je misija

Biti Vaš prvi izbor pri poslovanju nekretninama.

Profesionalnim pristupom,  ponudom samo provjerenih nekretnina trudimo se postići maksimalno zadovoljstvo svojih klijenata.

Nekretnine koje su u ponudi naše agencije posjeduju svu potrebnu dokumentaciju, od tehničkih preduvjeta i svih potrebnih dozvola do utvrđenog vlasništva i moguće opterećenosti od strane drugih osoba, banaka ili državnih institucija te su kao takve sigurne za sklapanje kupoprodajnih poslova.

Za nas posao ne završava kad kupac potpiše ugovor. Naše klijente vodimo kroz cijeli proces kupoprodaje od ponude preko razgledavanja odabira do ugovaranja i prijenosa vlasništva na novog vlasnika.

Drugim riječima, svojim klijentima pružamo potpunu uslugu „KLJUČ U RUKE“.

Naša je vizija

Upornim i predanim radom, stavljajući interese naših klijenata iznad vlastitih, postaviti nove standarde na tržištu nekretnina te biti prepoznati po zadovoljstvu naših klijenata i najvišim etičkim standardima u poslovima s nekretninama.

Neka prodaja ili kupnja Vaše nekretnine počne i završi s nama!

 

MI SMO

Damir Klaić

Direktor

099 59 29 177

[email protected]

licencirani agent za posredovanje u prometu nekretninama, upisan u imenik agenata pri Hrvatskoj gospodarskoj komori pod rednim brojem 232/2019

Damir je direktor D Nekretnina i suvlasnik tvrtke K Grupa. Uz pomoć partnera, svakodnevnim ulaganjem u edukaciju, usvajanjem novih znanja i iskustava stvorili smo agenciju za nekretnine s jedinstvenom ponudom usluga na tržištu nekretnina u Slavoniji i šire. Veseli se novim poslovnim izazovima, a najveći mu je motivator zadovoljstvo klijenta. U slobodno vrijeme obnavlja stare stvari i antikvitete, voli plivanje i duge šetnje sa svojim psom .

Domagoj Klaić

097 62 21 295

[email protected]

Domagoj je najmlađi član tima, Google certificirani stručnjak za digitalni marketing. Zadovoljstvo klijenta mu ju uvijek na prvom mjestu. Voli dobru radnu atmosferu, otvorena je i komunikativna osoba koju veseli upoznavanje novih ljudi. Slobodno vrijeme najradije provodi u društvu dragih mu ljudi.

Dejan Mandić

098 363 960

[email protected]

www.k-grupa.hr

Dejan je vanjski suradnik, suvlasnik i direktor tvrtke K Grupa d.o.o.

Voli tehniku i gadgete, a slobodno vrijeme provodi u krugu obitelji i prijatelja.